اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : شنبه 22 دى ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
شنبه 22 دى ماه 1403 ساعت: 7:25:33

75 درصد نان ها با اسید فولیک و آهن غنی می شوند

75 درصد نان ها با اسید فولیک و آهن غنی می شوند

تهران- ایرنا- رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور گفت: بیش از 75 درصد نان ها به جز سنگک در ایران، با اسید فولیک و آهن غنی می شوند.

منبع خبر : ایرنا - کشاورزیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 13 آبان 1397ساعت انتشار : 12:1:18
تهران- ایرنا- رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور گفت: بیش از 75 درصد نان ها به جز سنگک در ایران، با اسید فولیک و آهن غنی می شوند.