اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : چهار شنبه 10 ارديبهشت ماه 1404
آخرین به روز رسانی:
چهار شنبه 10 ارديبهشت ماه 1404 ساعت: 22:25:12

۶۳ درصد لوازم آرایش ایرانی‌ها قاچاقی تامین می‌شود

خطر عادت به مصرف شیرینی‌های قنادی/ تفاوت روغن قنادی با روغن‌های خانگی در چیست؟/ کدام یک از شیرینی‌های قنادی حاوی این روغن هستند؟

به گفته متخصص علوم و صنایع غذایی و استاد تمام دانشگاه تربیت مدرس، تقریبا تمام شیرینی‌های قنادی از کیک و شیرینی‌های تر و خشک و کره‌ای گرفته تا تنقلات شیرین همچون تافی، سوهان، گز و... را با روغن قنادی درست می‌کنند که زیاده روی در مصرف آن‌ها با افزایش چربی و کلسترول بد خون، خطر ابتلا به بیماری کرونر قلبی را زیاد می‌کند.

منبع خبر : خبر آنلاین - آخرین اخبارلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 22 اسفند 1403ساعت انتشار : 8:25:16