اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : شنبه 22 دى ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
شنبه 22 دى ماه 1403 ساعت: 17:26:8

چاقی موجب ضعیف شدن حس چشایی می شود

چاقی موجب ضعیف شدن حس چشایی می شود

سلول‌های حسی در جوانه‌های چشایی مسئول دریافت طعم‌های مختلف هستند و تقریبا هر ۱۰ روز یکبار بازسازی و تجدید می‌شوند. به نظر می‌رسد که جوانه‌های چشایی و سلول‌های پروژنیتور به آسیب‌های ناشی از مواد شیمیایی التهابی که در زمان چاق شدن افزایش پیدا می‌کنند، حساسند؛ درنتیجه به هنگام چاق شدن، شاهد کاهش سریع جوانه‌های چشایی هستیم.

منبع خبر : عصر ایران - کللینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 06 اردیبهشت 1397ساعت انتشار : 12:2:49
سلول‌های حسی در جوانه‌های چشایی مسئول دریافت طعم‌های مختلف هستند و تقریبا هر ۱۰ روز یکبار بازسازی و تجدید می‌شوند. به نظر می‌رسد که جوانه‌های چشایی و سلول‌های پروژنیتور به آسیب‌های ناشی از مواد شیمیایی التهابی که در زمان چاق شدن افزایش پیدا می‌کنند، حساسند؛ درنتیجه به هنگام چاق شدن، شاهد کاهش سریع جوانه‌های چشایی هستیم.