
متخصص تغذیه راهکارهای پیشگیری و مقابله با آنفلوآنزا از طریق مصرف مواد غذایی مناسب تشریح کرد و گفت: استفاده از جوانه گندم، کاهو و مرکبات در وعدههایی غذایی سبب افزایش مقاومت بدن میشود.
منبع خبر : شفاف - کللینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 29 دی 1395ساعت انتشار : 1:12:41متخصص تغذیه راهکارهای پیشگیری و مقابله با آنفلوآنزا از طریق مصرف مواد غذایی مناسب تشریح کرد و گفت: استفاده از جوانه گندم، کاهو و مرکبات در وعدههایی غذایی سبب افزایش مقاومت بدن میشود.