میوهها بهواسطه خاصیتهایی که دارند، در حفظ سلامتی نقش بهسزایی دارند، اما نگهداری از این مواد غذایی برای طولانیمدت امکانپذیر نیست و این مواد فسادپذیر بهسرعت از بین میروند. در واقع، علت این فسادپذیری زودهنگام آب موجود در میوههاست که زمینه رشد و نمو میکروارگانیسمها را فراهم میکند.درصورتیکه بتوان این آب را از میوهها گرفت، میتوان امیدوار بود که میوهها را برای مدت طولانی نگهداری کرد. به این صورت خشک کردن بهعنوان یکی از راههای نگهداری طولانی مدت میوهها از گذشتههای دور تاکنون مورد استفاده قرار گرفت.
منبع خبر : فرارو - کل اخبارلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 21 اسفند 1402ساعت انتشار : 12:1:36