اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : دو شنبه 24 دى ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
دو شنبه 24 دى ماه 1403 ساعت: 21:25:16

تمام خواص ماهی، غذای شب یلدا

تمام خواص ماهی، غذای شب یلدا

ماهی های چرب حاوی مواد مغذی فراوانی می باشند که در کارایی سلولهای مغزی نقش بسیار مهمی دارند و از آلزایمر (بیماری فراموشی) جلوگیری می کنند. مصرف ماهی خطر سکته مغزی را تا 40 درصد کاهش می دهد. متخصصان تغذیه مصرف ماهی های چرب در درمان افسردگی توصیه می نمایند.

منبع خبر : عصر ایران - کللینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 28 آذر 1396ساعت انتشار : 15:55:59
ماهی های چرب حاوی مواد مغذی فراوانی می باشند که در کارایی سلولهای مغزی نقش بسیار مهمی دارند و از آلزایمر (بیماری فراموشی) جلوگیری می کنند. مصرف ماهی خطر سکته مغزی را تا 40 درصد کاهش می دهد. متخصصان تغذیه مصرف ماهی های چرب در درمان افسردگی توصیه می نمایند.