اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : پنج شنبه 16 مرداد ماه 1404
آخرین به روز رسانی:
پنج شنبه 16 مرداد ماه 1404 ساعت: 23:25:42

ایجاد مرکز پیشرفته ارزیاب حسی و شناختی مواد غذایی در دانشگاه فردوسی

ایجاد مرکز پیشرفته ارزیاب حسی و شناختی مواد غذایی در دانشگاه فردوسی

مرکز پیشرفته ارزیاب حسی و شناختی مواد غذایی در دانشگاه فردوسی مشهد افتتاح شد.

منبع خبر : ایسنا - اقتصادیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 25 اردیبهشت 1398ساعت انتشار : 7:1:19
مرکز پیشرفته ارزیاب حسی و شناختی مواد غذایی در دانشگاه فردوسی مشهد افتتاح شد.