اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : سه شنبه 25 دى ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
سه شنبه 25 دى ماه 1403 ساعت: 12:26:7

این مواد غذایی میگرن را ضربه فنی می کنند!

این مواد غذایی میگرن را ضربه فنی می کنند!

اسیدهای چرب امگا-3 که در ماهی یافت می شوند، عاملی کلیدی در کمک به کاهش یا از بین بردن علائم میگرن هستند.

منبع خبر : میزان - کل اخبارلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 10 تیر 1396ساعت انتشار : 20:42:32
اسیدهای چرب امگا-3 که در ماهی یافت می شوند، عاملی کلیدی در کمک به کاهش یا از بین بردن علائم میگرن هستند.