اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : جمعه 28 دى ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
جمعه 28 دى ماه 1403 ساعت: 2:25:39

استفاده از عصاره‌های گیاهی برای جلوگیری از پوسیدگی محصولات کشاورزی

استفاده از عصاره‌های گیاهی برای جلوگیری از پوسیدگی محصولات کشاورزی

پژوهشگران دانشگاه فردوسی مشهد با انجام یک مطالعه آزمایشگاهی خاصیت ضد باکتریایی سه عصاره گیاهی آویشن شیرازی، مریم گلی بنفش و اناریجه را در مهار باکتری‌های عامل پوسیدگی گیاهی بررسی کردند.

منبع خبر : ایسنا - اقتصادیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 19 شهریور 1400ساعت انتشار : 7:0:50
پژوهشگران دانشگاه فردوسی مشهد با انجام یک مطالعه آزمایشگاهی خاصیت ضد باکتریایی سه عصاره گیاهی آویشن شیرازی، مریم گلی بنفش و اناریجه را در مهار باکتری‌های عامل پوسیدگی گیاهی بررسی کردند.