رییس کمیسیون بازرگانی داخلی اتاق بازرگانی ایران ادعا کرد که برخی کارخانههای لبنی در سالهای گذشته به دلیل بالا رفتن هزینههای تولیدشان کمیت و کیفیت محصولات خود را کاهش دادند و در مواردی از شیرهایی استفاده کردند که درجه میکروبیشان بالا بوده است.
منبع خبر : ایسنا - اقتصادیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 06 آبان 1394ساعت انتشار : 12:22:45رییس کمیسیون بازرگانی داخلی اتاق بازرگانی ایران ادعا کرد که برخی کارخانههای لبنی در سالهای گذشته به دلیل بالا رفتن هزینههای تولیدشان کمیت و کیفیت محصولات خود را کاهش دادند و در مواردی از شیرهایی استفاده کردند که درجه میکروبیشان بالا بوده است.