اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : دو شنبه 1 ارديبهشت ماه 1404
آخرین به روز رسانی:
دو شنبه 1 ارديبهشت ماه 1404 ساعت: 15:25:13

روغن پالم و تنها فایده آن!

روغن پالم و تنها فایده آن!

رییس کارگروه صنایع غذایی انجمن مدیریت کیفیت گفت: به دلیل مقاوم بودن دانه پالم در مقابل حرارت، معمولا در روغن‌های سرخ‌کردنی از پالم استفاده می‌شود.

منبع خبر : ایسنا - اقتصادیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 26 مرداد 1394ساعت انتشار : 11:2:18
رییس کارگروه صنایع غذایی انجمن مدیریت کیفیت گفت: به دلیل مقاوم بودن دانه پالم در مقابل حرارت، معمولا در روغن‌های سرخ‌کردنی از پالم استفاده می‌شود.