کرمانشاه - ایرنا - انتخاب نامناسب مواد غذایی و یا مصرف مواد خوراکی فاقد ویتامین و دیگر مواد مغذی بر کج خُلقی، اضطراب، افسردگی و ضعف اعصاب و روان موثر است که وخامت آن در پیدایش آسیب های اجتماعی و اخلاقی بی تاثیر نیست.
منبع خبر : ایرنا - کشاورزیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 27 مهر 1397ساعت انتشار : 12:1:2کرمانشاه - ایرنا - انتخاب نامناسب مواد غذایی و یا مصرف مواد خوراکی فاقد ویتامین و دیگر مواد مغذی بر کج خُلقی، اضطراب، افسردگی و ضعف اعصاب و روان موثر است که وخامت آن در پیدایش آسیب های اجتماعی و اخلاقی بی تاثیر نیست.