کرمان - ایرنا - مدیر گروه بهداشت و محیط حرفه ای معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکیرفسنجان گفت: با اوج گیری شیوع ویروس کرونا و در راستای تشدید نظارت ها بر رعایت پروتکل های بهداشتی ۱۲ هزار بازدید از مراکز تولید و توزیع مواد غذایی در دو شهرستان رفسنجان و انار انجام گرفت .
منبع خبر : ایرنا - کشاورزیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 12 آبان 1399ساعت انتشار : 7:0:26کرمان - ایرنا - مدیر گروه بهداشت و محیط حرفه ای معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکیرفسنجان گفت: با اوج گیری شیوع ویروس کرونا و در راستای تشدید نظارت ها بر رعایت پروتکل های بهداشتی ۱۲ هزار بازدید از مراکز تولید و توزیع مواد غذایی در دو شهرستان رفسنجان و انار انجام گرفت .