در ماه مبارک رمضان استفاده از برنامه غذایی متنوع و متعادل شامل پنج گروه اصلی غذایی یعنی نان و غلات، میوهها، سبزیجات، گوشت، حبوبات، تخممرغ، شیر و لبنیات، برای حفظ سلامت بدن و تامین انرژی و نیازهای تغذیهای بدن توصیه میشود. استفاده از خرما در ماه رمضان به خصوص در هنگام افطار برای تأمین قند خون فرد روزهدار بسیار مؤثر است.
منبع خبر : ایسنا - اجتماعیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 31 اردیبهشت 1397ساعت انتشار : 7:0:53در ماه مبارک رمضان استفاده از برنامه غذایی متنوع و متعادل شامل پنج گروه اصلی غذایی یعنی نان و غلات، میوهها، سبزیجات، گوشت، حبوبات، تخممرغ، شیر و لبنیات، برای حفظ سلامت بدن و تامین انرژی و نیازهای تغذیهای بدن توصیه میشود. استفاده از خرما در ماه رمضان به خصوص در هنگام افطار برای تأمین قند خون فرد روزهدار بسیار مؤثر است.