تهران - ایرنا - مدیر گروه تغذیه جامعه دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: مردم ایران، غذای دریایی و نان قهوه ای پرسبوس را به میزان کم مصرف می کنند که این مساله زمینه بروز انواع بیماری ها مانند دیابت را فراهم می کند.
منبع خبر : ایرنا - کشاورزیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 24 دی 1396ساعت انتشار : 12:0:53تهران - ایرنا - مدیر گروه تغذیه جامعه دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: مردم ایران، غذای دریایی و نان قهوه ای پرسبوس را به میزان کم مصرف می کنند که این مساله زمینه بروز انواع بیماری ها مانند دیابت را فراهم می کند.