اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : دو شنبه 24 دى ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
دو شنبه 24 دى ماه 1403 ساعت: 22:26:10

لزوم تهیه مواد غذایی با منشاء گیاهی فقط از مراکز معتبر

لزوم تهیه مواد غذایی با منشاء گیاهی فقط از مراکز معتبر

رئیس اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی با منشاء گیاهی سازمان غذا و دارو گفت: شهروندان برای تهیه حلیم و شله زرد که در ماه رمضان مصرف بیشتری دارد فقط به مراکز معتبر که مجوز های لازم را از اصناف و وزارت بهداشت دارند مراجعه کنند.

منبع خبر : صدا و سیما - برگزیدهلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 23 خرداد 1396ساعت انتشار : 11:22:35
رئیس اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی با منشاء گیاهی سازمان غذا و دارو گفت: شهروندان برای تهیه حلیم و شله زرد که در ماه رمضان مصرف بیشتری دارد فقط به مراکز معتبر که مجوز های لازم را از اصناف و وزارت بهداشت دارند مراجعه کنند.