رئیس اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی با منشاء گیاهی سازمان غذا و دارو گفت: شهروندان برای تهیه حلیم و شله زرد که در ماه رمضان مصرف بیشتری دارد فقط به مراکز معتبر که مجوز های لازم را از اصناف و وزارت بهداشت دارند مراجعه کنند.
منبع خبر : صدا و سیما - برگزیدهلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 23 خرداد 1396ساعت انتشار : 11:22:35رئیس اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی با منشاء گیاهی سازمان غذا و دارو گفت: شهروندان برای تهیه حلیم و شله زرد که در ماه رمضان مصرف بیشتری دارد فقط به مراکز معتبر که مجوز های لازم را از اصناف و وزارت بهداشت دارند مراجعه کنند.