اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : دو شنبه 17 دى ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
دو شنبه 17 دى ماه 1403 ساعت: 13:25:41

تولید ۲۲ درصد صیفی‌جات گلخانه‌ای کشور در تهران/ انتقال کشت محصولات به گلخانه‌ها برای حفظ ذخایر آب

تولید ۲۲ درصد صیفی‌جات گلخانه‌ای کشور در تهران/ انتقال کشت محصولات به گلخانه‌ها برای حفظ ذخایر آب

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران با بیان اینکه ۵۶ درصد گل شاخه بریده و ۲۲ درصد صیفی‌جات کشور در استان تهران تولید می‌شود، گفت: انتقال کشت محصولات کشاورزی به گلخانه‌ها در راستای حفظ ذخایر منابع آب است.

منبع خبر : فارس - اقتصادیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 23 مرداد 1394ساعت انتشار : 13:47:28
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، سیدمحمد موسوی روز پنج شنبه در بازدید از طرح تبدیل گلخانه‌های سنتی به نیمه صنعتی در شهرستان ورامین اظهار داشت: تقریباً حدود   5 هزار و 500 واحد گلخانه‌ای در استان تهران وجود دارد که مساحت این واحدها به 2 هزار و 700 هکتار می‌رسد. وی با بیان اینکه 70درصد از گلخانه‌های استان صنعتی و نیمه صنعتی و 30 درصد سنتی است، افزود: حدود 35 درصد از این گلخانه‌ها، گل و حدود 65 درصد از آنها سبزی و صیفی تولید می‌کنند. رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران اظهار داشت: 56 درصد گل شاخه بریده کشور و 22 درصد تولید صیفی‌جات گلخانه‌ای در استان تهران است. وی افزود: از 2 هزار و 700 هکتار گلخانه‌های استان تهران 30 درصد سنتی است که با پشتیبانی همه جانبه وزارت جهاد کشاورزی و مجموعه استان در تلاش هستیم تا این گلخانه‌ها را به نیمه صنعتی تبدیل کنیم. موسوی اظهار داشت: آموزش، ارتقاء دانش فنی، صدور مجوز، تأمین سوخت، حمایت از گازسوز کردن گلخانه‌ها، تأمین تسهیلات بانکی، هدایت فنی و نظارت بر اجرا و همچنین استقرار شبکه کنترل آفات و امراض از جمله حمایت‌هایی است که وزارت جهاد در راستای افزایش سطح گلخانه‌های استان انجام می‌دهد. رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران اظهار داشت: انتقال کشت به گلخانه‌ها هم باعث افزایش تولید و هم منجر به کاهش قیمت تمام شده محصولات کشاورزی و اقتصادی کردن تولید می‌شود. وی افزود: همچنین انتقال کشت به گلخانه‌ها در راستای بهره‌برداری آب از منابع پایدار و حفظ ذخایر آب منطقه است، زیرا دشت ورامین یکی از دشت‌های بحرانی به لحاظ منابع و ذخایر آبی است. موسوی تصریح کرد: کشت محصولات کشاورزی در گلخانه‌های صنعتی منجر به کاهش 30درصد مصرف حامل‌های انرژی و همچنین کاهش 30 درصدی نهاده‌ها می‌شود. وی اظهار داشت: انتقال کشت محصولات گلخانه‌ای سنتی به نیمه صنعتی حدود 75 درصد هزینه تعمیرات و حدود 50 درصد هزینه نیروی کار و در مجموع 40 درصد قیمت تمام شده را کاهش می‌دهد. رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران با بیان اینکه 80 میلیارد تومان تسهیلات در دو سال گذشته برای تبدیل گلخانه‌های سنتی به نیمه صنعتی استان تهران هزینه شده است، افزود: با انتقال کشت از گلخانه‌های سنتی به نیمه صنعتی 30 درصد افزایش کمیت تولید خواهیم داشت. انتهای پیام/ک