اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : سه شنبه 9 ارديبهشت ماه 1404
آخرین به روز رسانی:
سه شنبه 9 ارديبهشت ماه 1404 ساعت: 7:25:36

کپک رب، سرکه و ترشی را چه کنیم؟

کپک رب، سرکه و ترشی را چه کنیم؟

یکی از مشکلاتی که خانم های خانه دار با آن روبرو هستند کپک زدن برخی از مواد غذایی مانند رب ، ترشی و آبغوره است که در ادامه دلایل ایجاد کپک و راه حل جلوگیری از آن را توضیح می دهیم

منبع خبر : شفا آنلاین - تغذیهلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 29 آبان 1397ساعت انتشار : 7:4:51
یکی از مشکلاتی که خانم های خانه دار با آن روبرو هستند کپک زدن برخی از مواد غذایی مانند رب ، ترشی و آبغوره است که در ادامه دلایل ایجاد کپک و راه حل جلوگیری از آن را توضیح می دهیم