ایلام - ایرنا - کارشناس مسئول بهداشت اماکن عمومی و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی مرکز بهداشت ایلام گفت: به منظور کنترل و پیشگیری طغیان بیماری های منتقله از آب و غذا، برنامه های خاص برای تشدید کنترل های بهداشتی انجام می گیرد.
منبع خبر : ایرنا - کشاورزیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 22 خرداد 1395ساعت انتشار : 18:12:23ایلام - ایرنا - کارشناس مسئول بهداشت اماکن عمومی و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی مرکز بهداشت ایلام گفت: به منظور کنترل و پیشگیری طغیان بیماری های منتقله از آب و غذا، برنامه های خاص برای تشدید کنترل های بهداشتی انجام می گیرد.