تهران - ایرنا - کارشناس بیماری های منتقله از آب و مواد غذایی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: نگهداری غذای داغ نذری و مصرف آنها بعد از چند ساعت از دلایل مسمومیت در میان زائران در شهر کاظمین است.
منبع خبر : ایرنا - کشاورزیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 16 آبان 1396ساعت انتشار : 16:37:19تهران - ایرنا - کارشناس بیماری های منتقله از آب و مواد غذایی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: نگهداری غذای داغ نذری و مصرف آنها بعد از چند ساعت از دلایل مسمومیت در میان زائران در شهر کاظمین است.