اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : دو شنبه 24 دى ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
دو شنبه 24 دى ماه 1403 ساعت: 21:25:16

توصیه های پیشگیری ازمسمومیت غذایی به زائران

توصیه های پیشگیری ازمسمومیت غذایی به زائران

تهران - ایرنا - کارشناس بیماری های منتقله از آب و مواد غذایی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: نگهداری غذای داغ نذری و مصرف آنها بعد از چند ساعت از دلایل مسمومیت در میان زائران در شهر کاظمین است.

منبع خبر : ایرنا - کشاورزیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 16 آبان 1396ساعت انتشار : 16:37:19
تهران - ایرنا - کارشناس بیماری های منتقله از آب و مواد غذایی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: نگهداری غذای داغ نذری و مصرف آنها بعد از چند ساعت از دلایل مسمومیت در میان زائران در شهر کاظمین است.