اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : جمعه 21 دى ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
جمعه 21 دى ماه 1403 ساعت: 23:25:15

نان چرا بی کیفیت شده است؟

نان چرا بی کیفیت شده است؟

پایین بودن کیفیت نان موضوعی است که در سال‌های اخیر مورد توجه قرار گرفته، امری که این روزها دوباره به دلیل استانداردسازی آرد و افزایش سبوس با شکایت مردم و حتی نانوایی‌های سنتی همراه بوده و می‌تواند افزایش ضایعات نان را در پی داشته باشد.

منبع خبر : تیتر 20 - اقتصادیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 26 مرداد 1399ساعت انتشار : 12:0:6
پایین بودن کیفیت نان موضوعی است که در سال‌های اخیر مورد توجه قرار گرفته، امری که این روزها دوباره به دلیل استانداردسازی آرد و افزایش سبوس با شکایت مردم و حتی نانوایی‌های سنتی همراه بوده و می‌تواند افزایش ضایعات نان را در پی داشته باشد.