دزفول - ایرنا - مدیر گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی دزفول ضمن هشدار نسبت به سرانه بالای مصرف شکر،روغن و نمک در کشور گفت:مصرف شکر در ایران 6 برابر استاندارد جهانی است.
منبع خبر : ایرنا - کشاورزیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 06 دی 1395ساعت انتشار : 11:7:22دزفول - ایرنا - مدیر گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی دزفول ضمن هشدار نسبت به سرانه بالای مصرف شکر،روغن و نمک در کشور گفت:مصرف شکر در ایران 6 برابر استاندارد جهانی است.