اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : یک شنبه 23 دى ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
یک شنبه 23 دى ماه 1403 ساعت: 21:25:12

اصلاح ساختار ۷۲۵ شالیکوبی در گیلان/ ضایعات برنج ۷ درصد کاهش یافت

اصلاح ساختار ۷۲۵ شالیکوبی در گیلان/ ضایعات برنج ۷ درصد کاهش یافت

رشت- معاون توسعه بازرگانی کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: با اصلاح ساختار و تجهیز ۷۲۵ شالیکوبی ۳ تا ۷ درصد از میزان ضایعات برنج کاهش یافته است.

منبع خبر : مهر - اقتصادیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 22 شهریور 1401ساعت انتشار : 9:0:42
رشت- معاون توسعه بازرگانی کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: با اصلاح ساختار و تجهیز ۷۲۵ شالیکوبی ۳ تا ۷ درصد از میزان ضایعات برنج کاهش یافته است.