یزد - ایرنا - کارشناس کنترل کیفیت مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی یزد می گوید: استفاده از روغن مایع معمولی برای سرخ کردن مواد غذایی در آشپزخانه ها نقش بسیار مهمی در بروز بیماری سرطان میان مردم دارد.
منبع خبر : ایرنا - کشاورزیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 02 خرداد 1397ساعت انتشار : 7:0:55یزد - ایرنا - کارشناس کنترل کیفیت مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی یزد می گوید: استفاده از روغن مایع معمولی برای سرخ کردن مواد غذایی در آشپزخانه ها نقش بسیار مهمی در بروز بیماری سرطان میان مردم دارد.