تهران-ایرنا- مدیر کل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان این که مصرف غذای سرخ کرده به ویژه در ایام نوروز باید محدود شود، به هموطنان توصیه کرد که غذاها را به صورت بخارپز، آب پز و تنوری طبخ کنند.
منبع خبر : ایرنا - کشاورزیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 03 فروردین 1397ساعت انتشار : 7:0:52تهران-ایرنا- مدیر کل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان این که مصرف غذای سرخ کرده به ویژه در ایام نوروز باید محدود شود، به هموطنان توصیه کرد که غذاها را به صورت بخارپز، آب پز و تنوری طبخ کنند.