اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : شنبه 22 دى ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
جمعه 21 دى ماه 1403 ساعت: 23:25:15

نقش عوامل تغذیه ای در بروز سرطان/تاثیر روش های غلط طبخ

نقش عوامل تغذیه ای در بروز سرطان/تاثیر روش های غلط طبخ

مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، گفت: مصرف زیاد چربی ها، نمک، قند و شکر، طبخ نامناسب غذا و استنشاق مکرر بخار روغن سوخته از عوامل تغذیه ای است که احتمال بروز سرطان را افزایش می دهند.

منبع خبر : مهر - تغذیهلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 07 بهمن 1397ساعت انتشار : 7:2:2
مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، گفت: مصرف زیاد چربی ها، نمک، قند و شکر، طبخ نامناسب غذا و استنشاق مکرر بخار روغن سوخته از عوامل تغذیه ای است که احتمال بروز سرطان را افزایش می دهند.