نان سفید باعث چاقی و دیابت و عامل بسیاری از بیماریهای غیرواگیر است. در حال حاضر کارخانه ها، آرد را تا 18 و 21 درصد سبوس گیری و سفید می کنند. و نان که غذای اصلی مردم است با آرد سفیدی که مخصوص قنادی ها است پخت می شود.
منبع خبر : صدا و سیما - برگزیدهلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 30 مهر 1396ساعت انتشار : 14:57:34نان سفید باعث چاقی و دیابت و عامل بسیاری از بیماریهای غیرواگیر است. در حال حاضر کارخانه ها، آرد را تا 18 و 21 درصد سبوس گیری و سفید می کنند. و نان که غذای اصلی مردم است با آرد سفیدی که مخصوص قنادی ها است پخت می شود.