اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : یک شنبه 23 دى ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
یک شنبه 23 دى ماه 1403 ساعت: 12:25:46

بررسی مفید یا غیر مفید بودن نان سفید

بررسی مفید یا غیر مفید بودن نان سفید

نان سفید باعث چاقی و دیابت و عامل بسیاری از بیماری­های غیرواگیر است. در حال حاضر کارخانه­ ها، آرد را تا 18 و 21 درصد سبوس­ گیری و سفید می­ کنند. و نان که غذای اصلی مردم است با آرد سفیدی که مخصوص قنادی­ ها است پخت می شود.

منبع خبر : صدا و سیما - برگزیدهلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 30 مهر 1396ساعت انتشار : 14:57:34
نان سفید باعث چاقی و دیابت و عامل بسیاری از بیماری­های غیرواگیر است. در حال حاضر کارخانه­ ها، آرد را تا 18 و 21 درصد سبوس­ گیری و سفید می­ کنند. و نان که غذای اصلی مردم است با آرد سفیدی که مخصوص قنادی­ ها است پخت می شود.