در هفته منتهی به ۲۱ اردیبهشت ماه بهای لبنیات 1.1 درصد، تخم مرغ 5.2 درصد و حبوب 3 درصد افزایش یافت و بهای گوشت مرغ 2.3 درصد افت کرد.
منبع خبر : فارس - اقتصادیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 26 اردیبهشت 1397ساعت انتشار : 12:0:6به گزارش خبرگزاری فارس، بانک مرکزی تغییرات قیمت ۱۱ گروه کالایی در هفته منتهی به ۲۱ اردیبهشت ماه را منتشر کرد. در هفته مورد گزارش در گروه لبنیات قیمت پنیر پاستوریزه معادل ۰.۳ درصد کاهش ولی بهای پنیر غیرپاستوریزه ۰.۳ درصد و شیر پاستوریزه ۴.۸ درصد افزایش داشت. قیمت سایر اقلام این گروه نسبت به هفته قبل بدون تغییر بود. بهای تخم مرغ معادل ۵.۲ درصد افزایش یافت و شانهای ۱۲۶ هزار تا ۱۸۰ هزار ریال فروش میرفت. *برنج و حبوب در این هفته در گروه برنج، قیمت برنج داخله درجه یک و درجه دو به ترتیب معادل ۰.۱ درصد و ۰.۲ درصد افزایش داشت. در گروه حبوب بهای لوبیا چشم بلبلی معادل ۱.۳ درصد کاهش ولی قیمت سایر اقلام بین ۰.۴ درصد تا ۶.۶ درصد افزایش یافت. *میوهها و سبزیهای تازه در هفته مورد بررسی، در میادین زیر نظر شهرداری نارنگی، خربزه و موز عرضه کمی داشت. سایر اقلام میوه و سبزی تازه که تعدادی از آنها از نظر کیفی در مقایسه با سایر میوهفروشیها متفاوت بودند، به نرخ مصوب سازمان میادین میوه و ترهبار عرضه میشد. میوهفروشیهای سطح شهر اقلام میوه و سـبزی تازه را عرضه میکردند که در گروه میوههای تازه بهای لیموشیرین معادل ۳.۶ درصد، طالبی ۳.۹ درصد و کیوی ۰.۲ درصد کاهش ولی قیمت سایر اقلام بین ۰.۲ درصد تا ۷.۹ درصد افزایش داشت. در گروه سبزیهای تازه بهای گوجهفرنگی معادل ۳.۹ درصد، بادنجان ۵.۴ درصد، پیاز ۴.۴ درصد و سـبزیهای برگی یک درصـد افزایش ولی قیمت سایر اقلام بین ۱.۷ درصد تا ۵ درصد کاهش یافت. *گوشت قرمز و گوشت مرغ در هفته مورد گزارش بهای گوشت تازه گاو و گوساله معادل ۰.۶ درصد افزایش ولی قیمت گوشت گوسفند ۰.۲ درصد و گوشت مرغ ۲.۳ درصد کاهش داشت. *قند، شکر، چای و روغن نباتی در این هفته بهای قند معادل ۰.۱ درصد، شکر ۰.۲ درصد، چای خارجی ۱.۹ درصد و روغن نباتی مایع ۰.۲ درصد افزایش یافت. قیمت روغن نباتی جامد ثابت بود. گروه کالایی درصد تغییر نسبت به هفته قبل درصد تغییر نسبت به هفته مشابه ماه قبل درصد تغییر نسبت به هفته مشابه سال قبل لبنیات 1.1+ 1.2+ 7.9+ تخم مرغ 5.2+ 10.6+ 73+ برنج 0.1+ 0.1+ 1.1+ حبوب 3+ 2.3+ 2.1- میوههای تازه 1.8+ 2.7- 13.5- سبزیهای تازه 0.1+ 5.3- 11.1- گوشت قرمز 0 5.1+ 18+ گوشت مرغ 2.3- 2.1- 19.2+ قند و شکر 0.2+ 4.4+ 4.3- چای 1.9+ 7.3+ 21.2+ روغن نباتی 0.1+ 0.1+ 2+ انتهای پیام/م