عضو هیات مدیره کانون صنایع غذایی ایران گفت: در بازار دو نوع رب داریم؛ یکی رب امسالی و دیگری اسپ تیک یا پارسالی که بیشتر برای تنظیم بازار و درست کردن سس به کار میرود اما با کاهش ارزش پول ایران، تاجران افغانستان و روسیه مقدار زیادی از این محصول را خریداری کردند.
منبع خبر : ایسنا - اقتصادیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 02 مهر 1397ساعت انتشار : 12:3:42عضو هیات مدیره کانون صنایع غذایی ایران گفت: در بازار دو نوع رب داریم؛ یکی رب امسالی و دیگری اسپ تیک یا پارسالی که بیشتر برای تنظیم بازار و درست کردن سس به کار میرود اما با کاهش ارزش پول ایران، تاجران افغانستان و روسیه مقدار زیادی از این محصول را خریداری کردند.