خلاء عملکرد و کاهش تولید در کشور بیش از آنکه ناشی از نبود فناوریهای نوین باشد، ناشی از سوءمدیریت در بخش کشاورزی است.
منبع خبر : ایانا - اصلیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 18 آذر 1394ساعت انتشار : 9:52:21
خلاء عملکرد و کاهش تولید در کشور بیش از آنکه ناشی از نبود فناوریهای نوین باشد، ناشی از سوءمدیریت در بخش کشاورزی است.
عضو هیأت علمی دانشگاه شهیدبهشتی و یکی از مؤلفان کتاب شایسته تقدیر «تولید پایدار محصولات زراعی: زراعت عمومی» امروز در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری کشاورزی ایران (ایانا) با اعلام این خبر گفت: خلاء عملکرد و کمبود تولید موجود در کشور بیش از آنکه ناشی از نبود فناوریهای نوین باشد، ناشی از سوءمدیریت در بخش کشاورزی، بدنه دولتی، وزارت جهاد کشاورزی، تحقیقات و حوزه دانشگاهیان است.
عبدالمجید مهدوی دامغانی افزود: راههای نزدیکتر و بهتری برای پر کردن این خلاء عملکرد و افزایش تولید بیش از استفاده از فناوریهای نوین و بالقوه مخاطرهآمیزی همچون تولید محصولات تراریخته پیش روی ما است.
وی با بیان اینکه با رفع خلاء مدیریتی موجود نتیجهگیری آسانتر خواهد بود و انتخابهای بیشتری خواهیم داشت، خاطرنشان کرد: به اعتقاد من، ما هنوز راهکارهای متعددی داریم که میتوانیم از آنها استفاده کنیم و ابزارهای کارآمدتری پیش روی ما هستند که در حال حاضر نیاز ما به تولید محصولات تراریخته را رفع میکنند.
عضو هیأت علمی دانشگاه شهیدبهشتی با عنوان اینکه تولید محصولات تراریخته ابزاری است برای افزایش تولید محصولات کشاورزی، ادامه داد: اما باید به این نکته توجه کنیم که تولید این محصولات، نخستین و تنها ابزار افزایش تولید محصولات کشاورزی محسوب نمیشود.
مهدوی دامغانی تصریح کرد: استفاده از فناوریهای نوین و تکنولوژی گزینه خوبی است که باید بهعنوان گزینه آخر به آنها نگاه کرد.
وی برچسبگذاری محصولات تراریخته را ضرورتی دانست که در همه دنیا رعایت میشود و این امر را حق مصرفکننده دانست که باید از محتویان آنچه مصرف میکند، آگاهی داشته باشد.
مهدوی دامغانی یادآور شد: در صورت ورود محصولات تراریخته به بازار کشور، نمیخواهیم مانع مصرف آنها شویم، اما این حق مصرفکننده است که از مواد خوراکی مصرفیاش اطلاعات کاملی داشته باشد./
خبرنگار: افسانه زعیمزاده
A-940918-01