صنایع غذایی> اقتصادغذا - نرخ پیش فروش هر پوند شکر خام در بورس نیویورک برای نخستین بار در یک ماه گذشته به پایین تر از 14 سنت تنزل یافت، زیرا در جنوب برزیل که منطقه اصلی تولید شکر آن کشور است، میزان تولید شکر رشدی غیرمنتظره داشته است.
منبع خبر : اقتصاد غذا - برگزیدهلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 10 مهر 1396ساعت انتشار : 10:52:57صنایع غذایی> اقتصادغذا - نرخ پیش فروش هر پوند شکر خام در بورس نیویورک برای نخستین بار در یک ماه گذشته به پایین تر از 14 سنت تنزل یافت، زیرا در جنوب برزیل که منطقه اصلی تولید شکر آن کشور است، میزان تولید شکر رشدی غیرمنتظره داشته است.به گزارش پایگاه خبری اقتصادغذا «فود پرس»، منطقه مذکور که 90 درصد تولید شکر برزیل را به خود اختصاص داده است در نیمه نخست ماه جاری بیش از 3.13 میلیون تن شکر تولید کرده است که 50 هزار تن از حد مورد انتظار سرمایه گذاران فراتر رفته است. از این رو نرخ پیش فروش شکر خام برای تحویل درمارس در بورس نیویورک با 3.5 درصد کاهش به هر پوند 13.85 سنت تنزل یافت.