اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : دو شنبه 17 دى ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
دو شنبه 17 دى ماه 1403 ساعت: 15:26:14

انتصاب رئيس كارگروه ارتقاي كيفيت وسلامت گندم ، آرد ونان

انتصاب رئيس كارگروه ارتقاي كيفيت وسلامت گندم ، آرد ونان

صنایع غذایی> اقتصاد غذا - عليرضا كريمي وثيق طی حکمی از سوی مدير عامل شركت بازرگاني دولتي ايران به سمت رئیس کارگروه ارتقاء کیفیت و سلامت گندم ، آرد و نان شركت منصوب شد.

منبع خبر : اقتصاد غذا - اخبارلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 30 آبان 1394ساعت انتشار : 16:47:20
صنایع غذایی> اقتصاد غذا - عليرضا كريمي وثيق طی حکمی از سوی مدير عامل شركت بازرگاني دولتي ايران  به سمت رئیس کارگروه ارتقاء کیفیت و سلامت گندم ، آرد و نان شركت منصوب شد.به گزارش گایگاهخبریاقتصادغذا«فود پرس»،علیقنبریدر اینحكم صادره آورده است: نظر به حسن سوابق مدیریتی و اجرائی در عرصه خدمتگذاری به مقدس ترین مائده الهی یعنی نان بعنوان رئیس کارگروه ارتقاء کیفیت و سلامت گندم، آرد و نان شركت بازرگاني دولتي ايران منصوب مي شويد. با اعمال روشهای آموزشی، پژوهشی ، اطلاع رسانی فراگیر و راهبردهای اجرائی، بکارگیری و بهره گیری از تمامی توان، ظرفیت و مشارکت حوزه های صنفی و صنعتی بخشهای خصوصی و دولتی و مطالعات دقیق دانش بنیان برخی از انتظارات جامعه را برآورده سازید.بدیهی است کلیه شرکتها ومجموعه های وابسته به شرکت بازرگانی دولتی ایران بالاخص مرکز پژوهشهای غلات همکاری لازم را در این جهت خواهند داشت.لازم است با هماهنگی اینجانب و با تشکیل کارگروه متناسب با اهداف مورد نظر بویژه در حوزه های مطالعات دانش بنیان و فناورانه ، زمینه پایدار شدن ارتقاء کیفیت نان، امنیت غذائی و سلامت جامعه در کشور فراهم آید توفیق جنابعالی را در چارچوپ برنامه های دولت تدبیر و امید از خداوند متعال مسئلت دارم.گفتنی است دکتر علیرضا كريمي وثيق از چهره های خوشنام، محبوب و خوش سابقه در زمینه گندم، آرد و نان به شمار می رود.