محرابیان با بیان اینکه انواع توت فرنگی، توت سیاه، تمشک حاوی موادی هستند (انتی اکسیدان) که قادرند موادی را که در فرایندهای داخل بدن تولید میشوند و رادیکالهای آزاد نامیده میشوند را خنثی کنند افزود: این رادیکالها میتوانند به سلولهای بدن صدمه بزنند.
منبع خبر : میزان - کل اخبارلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 17 آذر 1396ساعت انتشار : 12:15:47محرابیان با بیان اینکه انواع توت فرنگی، توت سیاه، تمشک حاوی موادی هستند (انتی اکسیدان) که قادرند موادی را که در فرایندهای داخل بدن تولید میشوند و رادیکالهای آزاد نامیده میشوند را خنثی کنند افزود: این رادیکالها میتوانند به سلولهای بدن صدمه بزنند.