اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : جمعه 17 مرداد ماه 1404
آخرین به روز رسانی:
جمعه 17 مرداد ماه 1404 ساعت: 19:25:27

مواد غذایی ارگانیک و کاهش خطر سرطان

مواد غذایی ارگانیک و کاهش خطر سرطان

متخصصان تغذیه و سلامت بر اساس نتایج یک مطالعه جدید تاکید دارند که مصرف غذاهای ارگانیک خطر ابتلا به سرطان را کاهش می‌دهد.

منبع خبر : ایسنا - اجتماعیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 03 آبان 1397ساعت انتشار : 7:1:13
متخصصان تغذیه و سلامت بر اساس نتایج یک مطالعه جدید تاکید دارند که مصرف غذاهای ارگانیک خطر ابتلا به سرطان را کاهش می‌دهد.