زنجان - ایرنا - رئیس اداره نظارت بر موادغذایی آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی زنجان گفت: هم اکنون 93 درصد واحدهای تولیدی مواد غذایی زنجان در طرح نشانگرهای رنگی (چراغ راهنمای تغذیه ای) زیر پوشش نظارت های این دانشگاه هستند.
منبع خبر : ایرنا - کشاورزیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 13 دی 1396ساعت انتشار : 19:0:57زنجان - ایرنا - رئیس اداره نظارت بر موادغذایی آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی زنجان گفت: هم اکنون 93 درصد واحدهای تولیدی مواد غذایی زنجان در طرح نشانگرهای رنگی (چراغ راهنمای تغذیه ای) زیر پوشش نظارت های این دانشگاه هستند.