مدیرکل شیلات گیلان گفت: نخستین جشنواره طبخ ماهی گیلکای گیلان در بندرانزلی با شرکت ۱۵ گروه برگزار شد.
به گزارش ایلنا از رشت، کوروش خلیلی با اشاره به برگزاری نخستین جشنواره طبخ کیلکا استان با حضور ۱۵ گروه شرکت کننده در بندرانزلی ، گفت: هدف از برگزاری این جشنواره افزایش سرانه مصرف ماهی کیلکا و قرار گرفتن آن در سبد غذایی خانوارها است. وی به بیان اینکه مصرف انسانی کیلکا در گیلان به ۵ درصد رسیده ، افزود: تلاش میکنیم این میزان مصرف به ۱۰ درصد افزایش یابد.
منبع خبر : ایلنا - کللینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 24 بهمن 1402ساعت انتشار : 14:2:11