مدیر گروه تغذیه جامعه دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: مردم ایران، غذای دریایی و نان قهوه ای پرسبوس را به میزان کم مصرف می کنند که این مساله زمینه بروز انواع بیماری ها مانند دیابت را فراهم می کند.
منبع خبر : میزان - کل اخبارلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 24 دی 1396ساعت انتشار : 12:1:50مدیر گروه تغذیه جامعه دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: مردم ایران، غذای دریایی و نان قهوه ای پرسبوس را به میزان کم مصرف می کنند که این مساله زمینه بروز انواع بیماری ها مانند دیابت را فراهم می کند.