تهران- ایرنا- کارشناس اداره کل نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: ذائقه ایرانی ها به سمت مواد غذایی شیرین گرایش پیدا کرده و این موضوع می تواند زنگ خطری برای افزایش چاقی و بیماری های غیرواگیر مانند دیابت باشد.
منبع خبر : ایرنا - کشاورزیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 22 مهر 1397ساعت انتشار : 7:0:19تهران- ایرنا- کارشناس اداره کل نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: ذائقه ایرانی ها به سمت مواد غذایی شیرین گرایش پیدا کرده و این موضوع می تواند زنگ خطری برای افزایش چاقی و بیماری های غیرواگیر مانند دیابت باشد.