ویتامین E در طیف گسترده ای از مواد غذایی از جمله بادام، غلات کامل، دانه های آفتابگردان، تخم مرغ، دانه های خوراکی، و مغزهای خوراکی یافت می شود. این ماده مغذی نشان داده است که از تشکیل لخته های خون پیشگیری می کند و احتمال حمله قلبی یا سکته مغزی را کاهش می دهد.
منبع خبر : عصر ایران - کللینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 29 آبان 1396ساعت انتشار : 9:17:30ویتامین E در طیف گسترده ای از مواد غذایی از جمله بادام، غلات کامل، دانه های آفتابگردان، تخم مرغ، دانه های خوراکی، و مغزهای خوراکی یافت می شود. این ماده مغذی نشان داده است که از تشکیل لخته های خون پیشگیری می کند و احتمال حمله قلبی یا سکته مغزی را کاهش می دهد.