اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : دو شنبه 3 دى ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
دو شنبه 3 دى ماه 1403 ساعت: 23:25:15

نحوه صحیح شستن گوشت قرمز

نحوه صحیح شستن گوشت قرمز

شستن گوشت قرمز قبل از پخت، یک عادت رایج در میان بسیاری از افراد است. اما آیا واقعاً شستن گوشت قرمز ضروری است. به گزارش ایلنا، کارشناسان ایمنی مواد غذایی توصیه می کنند که گوشت قرمز را قبل از پخت نشویید. دلیل این امر آن است که شستن گوشت قرمز باعث می شود باکتری های سطحی آن در هوا پخش شوند و خطر ابتلا به بیماری های ناشی از غذا را افزایش دهند. باکتری‌های سطحی گوشت قرمز می‌توانند شامل سالمونلا، E. coli و لیستریا باشند. این باکتری‌ها می‌توانند باعث بیماری‌های گوارشی مانند اسهال، استفراغ و گرفتگی معده شوند. اگرچه شستن گوشت قرمز باعث از بین رفتن برخی از باکتری ها می شود، اما باکتری هایی که در داخل بافت گوشت قرار دارند، با شستن از بین نمی روند. در واقع، شستن گوشت قرمز ممکن است باعث شود این باکتری ها به لایه های داخلی گوشت نفوذ کنند و خطر ابتلا به بیماری را افزایش دهند.

منبع خبر : ایلنا - کللینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 02 دی 1402ساعت انتشار : 17:0:57