اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : دو شنبه 24 دى ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
دو شنبه 24 دى ماه 1403 ساعت: 2:25:18

دستیابی به دانش فنی پایش فساد ماهی

دستیابی به دانش فنی پایش فساد ماهی

پژوهشگران موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی خراسان رضوی به دانش فنی پایش فساد ماهی با استفاده از نانو سنسور های حساس به  PHدست یافتند

منبع خبر : صدا و سیما - برگزیدهلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 21 فروردین 1397ساعت انتشار : 12:1:51
پژوهشگران موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی خراسان رضوی به دانش فنی پایش فساد ماهی با استفاده از نانو سنسور های حساس به  PHدست یافتند