در گذشته مواد غذایی را دود می دادند تا ماندگاری بیشتری داشته باشد اما امروزه مواد غذایی دودی بیشتر از سر تفنن مصرف می شود. دود بیش از دو هزار نوع ماده شیمیایی دارد و باعث ضدعفونی شدن خوراکی ها می شود.دود عوامل میکروبی و قارچی مواد غذایی را از بین می برد تا زمان ماندگاری آن ها بیشتر شود.
منبع خبر : شفا آنلاین - تغذیهلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 07 خرداد 1397ساعت انتشار : 12:5:31در گذشته مواد غذایی را دود می دادند تا ماندگاری بیشتری داشته باشد اما امروزه مواد غذایی دودی بیشتر از سر تفنن مصرف می شود. دود بیش از دو هزار نوع ماده شیمیایی دارد و باعث ضدعفونی شدن خوراکی ها می شود.دود عوامل میکروبی و قارچی مواد غذایی را از بین می برد تا زمان ماندگاری آن ها بیشتر شود.