رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی با اشاره به اینکه باید ضایعات مواد غذایی کاهش یابد، گفت: مثلاً در ایران چهار میلیون تُن سیب تولید میشود که ۲۰ درصد آن ضایعات است که عدد بزرگی است و این در حالی است که یافتن غذای سالم از دغدغههای مردم است.
منبع خبر : شفاف - کللینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 26 تیر 1395ساعت انتشار : 11:28:45رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی با اشاره به اینکه باید ضایعات مواد غذایی کاهش یابد، گفت: مثلاً در ایران چهار میلیون تُن سیب تولید میشود که ۲۰ درصد آن ضایعات است که عدد بزرگی است و این در حالی است که یافتن غذای سالم از دغدغههای مردم است.