اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : چهار شنبه 26 دى ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
چهار شنبه 26 دى ماه 1403 ساعت: 8:25:34

معاون وزیر کشاورزی: ۹ نفر به تب کریمه کنگو مبتلا شدند؛ یک نفر جان باخت/ از مصرف جگر و گوشت آبدار پرهیز کنید

معاون وزیر کشاورزی: ۹ نفر به تب کریمه کنگو مبتلا شدند؛ یک نفر جان باخت/ از مصرف جگر و گوشت آبدار پرهیز کنید

به افراد توصیه می شود که گوشت تازه ای که در مراکز خارج از کشتارگاه کشتار می شود حتما تا ۲۴ ساعت و جگر را تا ۴۸ ساعت در دمای صفر تا ۴ درجه یخچال نگهداری کنند که خطر ابتلا به این ویروس را کاهش می دهد

منبع خبر : عصر ایران - کللینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 09 خرداد 1401ساعت انتشار : 11:0:55