اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : شنبه 29 دى ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
شنبه 29 دى ماه 1403 ساعت: 22:25:43

فعالیت دو واحد تولیدی مرغ بدون آنتی‌بیوتیک در استان قزوین

فعالیت دو واحد تولیدی مرغ بدون آنتی‌بیوتیک در استان قزوین

مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین، از فعالیت دو واحد نیمچه گوشتی با تولید مرغ بدون آنتی‌بیوتیک در استان خبر داد. به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی جهاد کشاورزی استان قزوین، مهندس عزتی افزود: در سال جاری با همکاری سازمان جهاد کشاورزی، اداره کل دامپزشکی و تعاونی‌های فعال مرغداران و تولید کنندگان پیشرو و تعدادی از واحدهای پرورش نیمچه گوشتی، این استان اقدام به تولید مرغ بدون آنتی‌بیوتیک کرده‌ است. به گفته وی از این تعداد در حال حاضر دو واحد پرورش نیمچه گوشتی به صورت فعال در شهرستان‌های البرز و آوج به تولید مرغ بدون آنتی‌بیوتیک اقدام کرده‌اند. مدیر امور طیور سازمان خاطرنشان کرد: هم‌اکنون مجوز 8 واحد دارای شرایط لازم برای فعالیت تولید مرغ بدون آنتی‌بیوتیک در استان نیز در دست اقدام و صدور هستند. وی اظهار داشت: در استان قزوین تعداد 422 واحد پرورش نیمچه گوشتی به ظرفیت 10 میلیون و 300 هزار قطعه مشغول فعالیت در امر تولید گوشت مرغ هستند. عزتی با اشاره به این که، به طور متوسط ماهانه حدود 4 هزار و 400 تن و سالانه حدود 53 هزار تن گوشت مرغ در استان تولید می‌شود، تصریح کرد: نیمی از گوشت مرغ تولیدی به مصرف شهروندان استان و نیمی دیگر حدود 25 هزار تن به سایر استان‌ها به ویژه استان تهران و البرز صادر می‌شود. وی از مرغداران پیشرو خواست؛ تا جهت دریافت مجوز تولید مرغ عاری از آنتی‌بیوتیک به سازمان جهاد کشاورزی استان و اداره کل دامپزشکی مراجعه کنند.

منبع خبر : وزارت جهاد کشاورزی - روابط عمومیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 03 اسفند 1394ساعت انتشار : 14:17:28
مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین، از فعالیت دو واحد نیمچه گوشتی با تولید مرغ بدون آنتی‌بیوتیک در استان خبر داد. به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی جهاد کشاورزی استان قزوین، مهندس عزتی افزود: در سال جاری با همکاری سازمان جهاد کشاورزی، اداره کل دامپزشکی و تعاونی‌های فعال مرغداران و تولید کنندگان پیشرو و تعدادی از واحدهای پرورش نیمچه گوشتی، این استان اقدام به تولید مرغ بدون آنتی‌بیوتیک کرده‌ است. به گفته وی از این تعداد در حال حاضر دو واحد پرورش نیمچه گوشتی به صورت فعال در شهرستان‌های البرز و آوج به تولید مرغ بدون آنتی‌بیوتیک اقدام کرده‌اند. مدیر امور طیور سازمان خاطرنشان کرد: هم‌اکنون مجوز 8 واحد دارای شرایط لازم برای فعالیت تولید مرغ بدون آنتی‌بیوتیک در استان نیز در دست اقدام و صدور هستند. وی اظهار داشت: در استان قزوین تعداد 422 واحد پرورش نیمچه گوشتی به ظرفیت 10 میلیون و 300 هزار قطعه مشغول فعالیت در امر تولید گوشت مرغ هستند. عزتی با اشاره به این که، به طور متوسط ماهانه حدود 4 هزار و 400 تن و سالانه حدود 53 هزار تن گوشت مرغ در استان تولید می‌شود، تصریح کرد: نیمی از گوشت مرغ تولیدی به مصرف شهروندان استان و نیمی دیگر حدود 25 هزار تن به سایر استان‌ها به ویژه استان تهران و البرز صادر می‌شود. وی از مرغداران پیشرو خواست؛ تا جهت دریافت مجوز تولید مرغ عاری از آنتی‌بیوتیک به سازمان جهاد کشاورزی استان و اداره کل دامپزشکی مراجعه کنند.