مدیر کل نظارت و ارزیابی فرآورده های غذایی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو، از افزایش ۶۰ درصدی نظارت فنی از کارخانجات مواد غذایی و آشامیدنی در سال ۹۳ نسبت به سال ۹۲ درجه خبر داد.
منبع خبر : مهر - تغذیهلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 11 شهریور 1394ساعت انتشار : 11:22:23مدیر کل نظارت و ارزیابی فرآورده های غذایی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو، از افزایش ۶۰ درصدی نظارت فنی از کارخانجات مواد غذایی و آشامیدنی در سال ۹۳ نسبت به سال ۹۲ درجه خبر داد.