اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : یک شنبه 23 دى ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
یک شنبه 23 دى ماه 1403 ساعت: 13:25:19

مواد غذایی را در دمای بالا، سرخ نکنید

مواد غذایی را در دمای بالا، سرخ نکنید

یزد- ایرنا- کارشناس کنترل کیفیت مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد گفت: سرخ کردن مواد غذایی با دمای بالا منجر به واکنش های ناخواسته ای در غذا شده و انواع سرطان، نارسایی کبد و کلیه ها را به دنبال دارد.

منبع خبر : ایرنا - کشاورزیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 06 مرداد 1397ساعت انتشار : 12:0:53
یزد- ایرنا- کارشناس کنترل کیفیت مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد گفت: سرخ کردن مواد غذایی با دمای بالا منجر به واکنش های ناخواسته ای در غذا شده و انواع سرطان، نارسایی کبد و کلیه ها را به دنبال دارد.