یزد- ایرنا- کارشناس کنترل کیفیت مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد گفت: سرخ کردن مواد غذایی با دمای بالا منجر به واکنش های ناخواسته ای در غذا شده و انواع سرطان، نارسایی کبد و کلیه ها را به دنبال دارد.
منبع خبر : ایرنا - کشاورزیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 06 مرداد 1397ساعت انتشار : 12:0:53یزد- ایرنا- کارشناس کنترل کیفیت مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد گفت: سرخ کردن مواد غذایی با دمای بالا منجر به واکنش های ناخواسته ای در غذا شده و انواع سرطان، نارسایی کبد و کلیه ها را به دنبال دارد.