
کرمان- ایرنا- معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهرستان رفسنجان گفت: با شروع طرح ' مدیریت مهندسی بهداشت محیط در برنامه سلامت نوروزی ' 5 هزار مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در رفسنجان و انار در نیمه دوم اسفندماه جاری تا 15 فروردین سال آینده مورد بازدید و بازرسی قرار می گیرند.
منبع خبر : ایرنا - کشاورزیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 17 اسفند 1396ساعت انتشار : 12:0:58کرمان- ایرنا- معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهرستان رفسنجان گفت: با شروع طرح ' مدیریت مهندسی بهداشت محیط در برنامه سلامت نوروزی ' 5 هزار مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در رفسنجان و انار در نیمه دوم اسفندماه جاری تا 15 فروردین سال آینده مورد بازدید و بازرسی قرار می گیرند.