مواد غذایی> اقتصاد غذا - در حالی که اتحادیه اروپا قرار است به تدریج مصرف روغن پالم را برای تولید سوخت ها از منشا گیاهی کاهش دهد.
منبع خبر : اقتصاد غذا - اخبارلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 02 مرداد 1397ساعت انتشار : 12:0:4 مواد غذایی> اقتصاد غذا - در حالی که اتحادیه اروپا قرار است به تدریج مصرف روغن پالم را برای تولید سوخت ها از منشا گیاهی کاهش دهد.به گزارش پایگاه خبری اقتصاد غذا «فود پرس»، در توافقی سه جانبه بین کمیسیون اروپا، پارلمان اروپا، و شورای اروپا تاکید گردید که مصرف سوخت ها از منشا گیاهی بدون توجه به منشا آن همچنان در دستور قرار می گیرد.در پی این تصمیم سه جانبه، آرامش به بازار تولیدکنندگان روغن پالم در مالزی و اندونزی مجددا پدید آمد.گفتنی است، مالزی به تنهایی 39 درصد روغن پالم جهان را تولید می کند و 44 درصد صادرات این فرآورده را به خود اختصاص داده است.