تهران - ایرنا - نوشابههای گازدار خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را ۲۵ درصد افزایش و در عین حال به دلیل کالری بالا، اشتهای افراد را برای مصرف مواد غذایی مفید مانند سبزیجات، پروتئین ها، لبنیات و سایر مواد غذایی با ارزش کاهش میدهد.
منبع خبر : ایرنا - کشاورزیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 16 مهر 1399ساعت انتشار : 12:0:32تهران - ایرنا - نوشابههای گازدار خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را ۲۵ درصد افزایش و در عین حال به دلیل کالری بالا، اشتهای افراد را برای مصرف مواد غذایی مفید مانند سبزیجات، پروتئین ها، لبنیات و سایر مواد غذایی با ارزش کاهش میدهد.